SCD Probiotikus Termékek

Kertünknek,Növényeinknek:
-ÖKONET FLORALIA - Mikrobiológiai készítmény cserepes dísznövények, díszfák, díszcserjék öntözésére Az Ökonet Floralia hatása: - A talajok biológiai, kémiai és fizikai állapotának javítása. - Talajok mikroflórájának helyreállítása, talaj vitalitás, biológiai aktivitás fokozása. - Tápanyagok megőrzése, szerves anyagok lebontása, átalakítása értékes bioaktív anyagokká, mint például: szerves savak, antioxidánsok, vitaminok, fitohormonok, enzimek, specifikus antibakteriális anyagok. - A mikro és makro elemek feltáródásának elősegítése. - Humusztartalom növelése, tápanyag utánpótlás és körforgás biztosítása. - Káros mikroorganizmusok, rothasztó folyamatok visszaszorítása. - Fotoszintetizációs folyamatok fokozása. - Erőteljesebb csírázóképesség, gyökér- és hajtásképzés elősegítése. - Kórokozókkal szembeni ellenállóságának növelése. - Nem lehet túladagolni, nincsenek mellékhatásai, nem toxikus.
Kiszerelés:0, 5l - Ár: 2.600 Ft 
-ÖKONET AGRO - Mikrobiológiai termésnövelő készítmény. Az Ökonet Agro egy speciális termésnövelő készítmény, amely javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását és támogatja a humuszképződést. Minden kultúrnövényhez alkalmazható. Ökológiai gazdálkodásban is alkalmazható készítmény Az Ökonet Agro hatása: - A talajok biológiai, kémiai és fizikai állapotának javítása. - Talajok mikroflórájának helyreállítása, talaj vitalitás, biológiai aktivitás fokozása. - Talajszerkezet javulása, kedvezőbb vízgazdálkodás, kevesebb talajmunka. - Tápanyagok megőrzése, szerves anyagok lebontása, átalakítása értékes bioaktív anyagokká, mint például: szerves savak, antioxidánsok, vitaminok, fitohormonok, enzimek, specifikus antibakteriális anyagok. - A mikro és makro elemek feltáródásának elősegítése. - Humusztartalom növelése, tápanyag utánpótlás és körforgás biztosítása. - Káros mikroorganizmusok, rothasztó folyamatok visszaszorítása.
Kisszerelés:0.5l  Ár: 2.000 Ft
                       1l  Ár:  3.100 Ft
                       5l  Ár: 14.200 Ft
                     10l  Ár: 25.900 Ft
Állatainknak:
-ÖKONET PET -Az Ökonet Pet a válogatott SCD mikroorganizmusok természetes erejét egyesítve hasznosítja az állatápolásban. Ezek a jótékony hatású mikroorganizmusok segítenek kedvező mikroflórát kialakítani, és a káros vagy kórokozó mikrobákat kiszorítani az állatok környezetében és az állatok testfelületén. Az Ökonet Pet hatása: • Az Ökonet Pet az állatok környezetében ködösítve vagy permetezve pozitív hatással van kedvenceink közérzetére, ellenálló- és stressztűrő képességére. • Az alkalmazása során kialakított kedvező mikrobiális miliő által védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is. • Visszaszoríthatóak a rothadási folyamatok, az ilyenkor keletkező káros gázok, mint például az ammónia mennyisége, melyek jelentős megterhelést jelentenek a környezetre és a légzőszervekre. • A kellemetlen szagok csökkentésével a legyek elszaporodását is visszaszoríthatjuk.
Kiszerelés:0,5l Ár: 2.600 Ft
A szerves hulladék kezelése:
-ÖKONET PURUS - A Ökonet Purus jótékony hatású, válogatott, élő SCD mikroorganizmusok természetes erejét hasznosítja. Ezek a hasznos mikroorganizmusok tudományos bizonyítékokkal alátámasztva, külön-külön már régóta állandó segítői életünk különféle területeinek. A Ökonet Purus termékben lévő hatékony mikroorganizmusok együtt, közösséget alkotva még intenzívebben fejtik ki előnyös tulajdonságaikat, éppen ezért sikeresen alkalmazhatók az ipar, a háztartások és a környezetvédelem különféle területein. A Ökonet Purus hatása: • Szerves anyagok környezetbarát lebontása. • Kellemetlen szagok, gázok visszaszorítása (szennyvíztelepeken, csatornahálózatban, hulladéklerakónál, istállókban, dohányzó helyeken). • Patogén és rothasztó mikróbák elnyomása. • Lerakódások, algásodás csökkentése szennyvíztisztításnál. • Szennyvíziszap mennyiségének csökkentése és minőségének javítása. • Toxikus anyagok lebontása. • Nehézfém tartalom ártalmatlanítása.
Kiszerelés:1l Ár: 3.100Ft
Otthonunk vegyszerek nélkül:
-ÖKONET CLEAN SOFT - Biológiailag teljesen lebomló univerzális háztartási tisztítószer koncentrátum. Tartalma: Csak természetes alapanyag: SCD probiotikus kúltúra Narancshéj kivonat Hatóanyagai: Mikrobiális eredetű fehérje és zsírbontó enzimek Biodetergensek A narancshéj természetes illóolajai Mit tisztíthatunk ÖKONET CLEAN-nel? Mindent, ami a nedves tisztítást bír: padlót, munkafelületeket, üvegeket, háztartási edényeket, érzékeny felületeket (bútorok, márvány), vizes mellékhelyiségeket, kárpitokat. Az ÖKONET Clean hatásai: illatosít és egyben kellemes mikroklímát biztosít a lakásban antisztatikus hatással bír, ezért lassabb az újraszennyeződés mikrobiális rekontaminációt is megakadályozza a penészedést gátolja kárpitok esetleges újraimpregnálására nincs szükség vízvezetékekben a lerakódást és a korróziót gátolják, megszünteti a kellemetlen szagokat a bőrünket nem károsítja.
Kiszerelés:0,5l Ár: 2.500 Ft
                     1l Ár:  4.800 Ft


Bővebb információkat az
 http://webshop.biocomag.ch
oldalon olvashatsz, valamint elérhetőségeimen kérhetsz!
A termékek elérhetőségeimen keresztül megvásárolhatók!
Kattints a linkre és küldj egy e-mailt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése