Reg-Enor

/Lagzi Lajcsi ajánlásával/

 Lagzi Lajcsi már 25 kg-ot fogyott a Reg-Enorral!
A képen Szabó Szigfriddel a Reg-Enor feltalálójával látható.

Fogyókúrázzon REG-ENOR-ral / Zsíroskenyér diéta!/

Ajánlott:magas vércukor szintnél, bőrallergiásoknak, gyomorsav túltengés esetén, stb.  

Fogyni vágyóknak is ajánlom!

- Fő szerepe az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból
- Emésztő- és immunrendszer megerősítése
- Az epe és máj működését, tisztulását támogathatja látványosan
- Méregtelenítés
- Testsúly-csökkentés
- Megfelelő étrenddel gátolja a szervezet savasodását
- Cukorbetegeknél akár az inzulinszint csökkentése is elérhető

„Tisztítsd meg májadat, s megtisztítod a lelkedet!”

A Reg-Enor az epe és máj erősítése, a méregtelenítés révén az egész szervezetre kiterjedő jótékony hatása miatt kedvelt termék, melyet az optimális fogyasztónak (testsúly-csökkentőnek) is neveznek.
Ha az emésztőrendszer nem működik rendesen, és a táplálkozásunk nem megfelelő, akkor a szervezet elsavasodása következik be, amely gombásodáshoz, Candidiázishoz vezethet. Ezért kell megakadályozni a gombák elszaporodását elősegítő feltételek kialakulását. Javasolt az olyan ételek fogyasztása, amelyek nem erjednek, tehát nem szaporodik bennük a gomba. Cukor hatására (cukortartalmú gyümölcsök, cukros ételek) a gombák toxinokat termelnek, amelyek megbénítják a bélfal idegrendszerét, leállítva a perisztaltikát, szaporodnak, és az ételt bomlasztva gázokat képeznek, ami puffadáshoz vezet. A szervezet savas anyagoktól való megtisztulását segíteni kell, a sejt közötti állományokból ki kell üríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak, hiszen ezek biztosítják a kedvező körülményeket a gombák és baktériumok szaporodásához. Ebben különösen jó hatást érhetünk el a Reg-Enor fogyasztásával.
Látványos javulást lehet elérni olyan régóta fennálló krónikus betegségek esetén, amelyek látszólag távol állnak az emésztéstől, felszívódástól. Az egyik legcsodálatosabb készítmény egészségünk helyreállítása és megőrzése terén. Csupán egy kis fegyelem és kitartás szükséges hozzá. A Reg-Enor szedésével párhuzamosan megfelelő étrendet is kell követni, amely segíthet abban, hogy a szervezet megtisztuljon és meggátolja a szervezet savasodását. A kúra ideje alatt – ami minimum 3, de inkább 6 hónap! – semmilyen formában ne fogyasszunk tejet, tejterméket, cukrot, alkoholt, gyümölcsleveket, szénsavas italokat. A változás már pár hét után megkezdődhet, de szélsőséges esetben akár 8 hónapig is tarthat a kúra.

Hatásai:
- Anyagcsere-betegség, emésztési zavar, cukorbetegség kezelése
- Ízületek tisztítása, meszesedés oldása
- Testsúly maradandó optimalizálása (tartós fogyasztása)
- Gomba (Candida) kezelése
- Szükséges inzulinbevitel csökkentése

Ajánlott adagolás: napi 3 x 1 kupak.
 Cukorbetegek folyamatos vércukorszint ellenőrzés mellett fogyaszthatják!


Receptek, javaslatok a REG-ENOR kúrához:

 hivatkozások: biocom.ch 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése