Mágneses termékek

Turbo-Booster


Környezetünk, levegőnk közismerten legnagyobb szennyezői a szénhidrogéneket elégető kazánok, illetve a gépjármű-motorok. A nem tökéletes égés miatt az üzemanyagban rejlő energia jelentős része nem hasznosul, rengeteg hasznos energia távozik a kéményen keresztül.
A Turbo Booster-t ezeknek a gondoknak a megoldására fejlesztették ki. Egy gyűrű alakú házban speciális mágneseket helyeztek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt hozzanak létre a gyűrű közepén. Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitást és így a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik fel az üzemanyag vagy fűtőanyag. Az apróbb cseppek jobban keverednek a levegővel, és így több oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező CO és CH mennyisége. A Turbo Booster felszerelése nem érinti a gépjárművek, kazánok garanciáját. A Turbo Booster élettartama gyakorlatilag végtelen kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz.

Kiszerelés: 1db -  12.700 FtÖkomag® - lágy mágneses golyó 

Fizikai vízlágyító, vízkőoldó hatású, újrafeldolgozható polietilénből készült termék.
Mosógépek és mosogatógépek vízkő-mentesítésére, mosószer felhasználás csökkentésére, nélkülözhető a kémiai vízlágyítók használata. Megakadályozza a vízkőlerakódások kialakulását.
Az Ökomag® lágy-mágnesgolyó alkalmazása rendkívül egyszerű, ugyanis a golyót csak be kell tenni a mosó- vagy mosogatógépbe és a ruhával, illetve az edényekkel együtt mosni. Újrafeldolgozható polietilénből készül. Nem kelt zajt a mosógépben, kíméli a mosott ruhát.
Ivóvízbe rakva, vagy a csapra húzva "magnetizálja" a vizet, melynek fogyasztása bizonyított módon csökkenti a vese-, és epekő méretét, a fogkőlerakódások mértékét, tisztítja az egész szervezetet, csökkenti a klór káros hatásait. Lágyítja a fürdővizet, bőrünk simább, egészségesebb lesz. Ha Ökomaggal "magnetizált" vízzel öntözzük növényeinket és itatjuk állatainkat, akkor azok egészségesebbek, ellenállóbbak lesznek.
A lágy-mágnesgolyó tulajdonságai:
megakadályozza a vízkő-lerakódások kialakulását,
mérsékli a felhasznált mosó- és vízlágyító szerek mennyiségét,
védi a környezetet,
használata egyszerű, élettartama korlátlan.
Alkalmazási javaslat: Az Ökomag® lágy- mágnesgolyó alkalmazása rendkívül egyszerű, ugyanis a golyót csak be kell tenni a mosó- vagy mosogatógépbe és a ruhával, illetve az edényekkel együtt mosni. 
Kiszerelés: 1db - 2.223 Ft


Bővebb információkat az
oldalon olvashatsz, valamint elérhetőségeimen kérhetsz!
A termékek elérhetőségeimen keresztül megvásárolhatók!
Kattints a linkre és küldj egy e-mailt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése